Δάσκαλοι Της Σχολής

ΙΛΙΑΛΕΝΑ ΚΑΝΤΑΡΤΖΗ

ΙΛΙΑΛΕΝΑ ΚΑΝΤΑΡΤΖΗ

Γεννημένη το 1988 και απόφοιτος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου στο τμήμα Επικοινωνίας & ΜΜΕ (προπτυχιακές σπουδές) και του Οικονομικού Πανεπιστημίου ΑΣΟΕΕ στο τμήμα της Πολιτιστικής διαχείρισης (μεταπτυχιακές σπουδές). Έχει εργαστεί σε μουσεία και πολιτιστικούς οργανισμούς ενώ παράλληλα ασχολείται με τη γιόγκα. Το 2012 ολοκλήρωσε το σεμινάριο 200 ωρών χάθα – γιόγκα στο Studio One καθώς και σεμινάριο Thai massage. Το 2013 απέκτησε το δίπλωμα διδασκαλίας χάθα – γιόγκα 500 ωρών στο Ghyta Yoga School. Έκτοτε, απασχολείται ως δασκάλα Χάθα – γιόγκα, ενώ παράλληλα συνεχίζει τη μαθητεία της σε αυτό το μονοπάτι.


Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">

 

 

ΙΛΙΑΛΕΝΑ ΚΑΝΤΑΡΤΖΗ

Το μάθημα Surya Dynamic Flow μπορεί να χαρακτηριστεί ως χάθα γιόγκα με στοιχεία βινυάσα. Ο ασκούμενος μέσα από αδιάλειπτη ροή και εναλλαγή στάσεων θα μπορέσει να βιώσει τη σύνδεση των κινήσεων με την αναπνοή, ρυθμικότητα και παλμό, ενώ ταυτόχρονα θα νιώσει το μυαλό και το σώμα να χαλαρώνουν. Το μάθημα περιλαμβάνει συνήθως συνειδητή αναπνοή, κινήσεις προετοιμασίας, δυναμικό χαιρετισμό στον ήλιο, ποικίλες στάσεις με έμφαση στις ανεστραμμένες και τέλος χαλάρωση η οποία επιτρέπει στο σώμα και στο νου να βρουν ηρεμία και γαλήνη.

line

ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΝΤΑΡΤΖΗ

ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΝΤΑΡΤΖΗ

Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, τμήμα εκπαίδευσης και αγωγής στην προσχολική ηλικία. Δίπλωμα διδασκαλίας Χάθα-γιόγκα. Yoga Alliance 200 Hours Diploma, Ghyta Yoga school. Σεμινάριο κατάρτισης: «Διοίκηση Ολικής ποιότητας στις επιχειρήσεις»

 

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

 

 

ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΝΤΑΡΤΖΗ

Μέσα από μία δυναμική ροή στάσεων και τον έλεγχο της αναπνοής σας βρείτε την εσωτερική σας δύναμη κ γαλήνη.

line

ΤΖΩΡΤΖΙΑ ΓΚΙΑΦΗ

ΤΖΩΡΤΖΙΑ ΓΚΙΑΦΗ

Κάτοχος διπλώματος επαγγελματικής κατάρτισης ως Τεχνικός χειροποίητου κοσμήματος από το Κέντρο ελευθέρων σπουδών Mokume Studio, ιδιοκτήτρια εργαστηρίου αργυροχρυσοχοΐας. Ασκούμενη στην Τέχνη και Φιλοσοφία της Γιόγκα από το 2008.Δασκάλα Xάθα-γιόγκα εκπαιδευτικού προγράμματος 500 ωρών Ghyta Yoga School. Παρακολούθηση σεμιναρίου Thai yoga massage, Ghyta Yoga School.

 

 

 

 

 

ΤΖΩΡΤΖΙΑ ΓΚΙΑΦΗ

Flow with grace
Ανακαλύπτοντας Την δημιουργική κενότητα του αιθέρα μέσα από τον διαλογισμό.
Την ελαφρότητα του ανέμου μέσα από την ροή της αναπνοής.
Την θερμότητα της φωτιάς μέσα από την δύναμη του σώματος.
Την ρευστότητα του νερού μέσα από την ελευθερία της κίνησης.
Την σταθερότητα της Γης μέσα από την παράδοση στη βαθιά χαλάρωση.
Αναδεικνύοντας την ομορφιά της ύπαρξης , μαζί θα ξεδιπλώσουμε την τέχνη της Γιόγκα.

line

ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΙΛΙΝΗΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΙΛΙΝΗΣ

Ο Μιχάλης Φιλίνης ασκείται και μαθητεύει στη χάθα-γιόγκα από το 1994 και συντονίζει συναντήσεις γιόγκα από το 1998. Είναι ενεργό μέλος της IYTA και της Yoga Alliance στο επίπεδο E-RYT 500. Είναι υπέυθυνος σχεδιαστής και συντονιστής προγραμμάτων εκπαίδευσης δασκάλων γιόγκα από το 2005.
Έχει μεταφράσει πολλά παραδοσιακά κείμενα της φιλοσοφίας γιόγκα από τα Αγγλικά στα Ελληνικά. Έχει συγγράψει τα βιβλία: «οι Διδακτικές Τεχνικές της χάθα-γιόγκα», «η μυστική γιόγκα των ζώων» (βιβλίο-παιχνίδι με κάρτες), και «τα Φιλοσοφικά Κείμενα της γιόγκα».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΙΛΙΝΗΣ

Αναπνοή Ευλυγισία Ισορροπία
Έντονες διατάσεις με συνειδητή αναπνοή και στάσεις ισορροπίας που δοκιμάζουν και ενισχύουν την ικανότητα συγκέντρωσης καταλήγουν σε ακινησία ανακουφιστικής βαθιάς χαλάρωσης.

line

ΜΑΙΡΗ ΒΑΡΝΑΒΑ

ΜΑΙΡΗ ΒΑΡΝΑΒΑ

Γεννήθηκε στην Βεγγάζη Λιβυής.
Αποφοίτησε από την Κτηνιατρική σχολή του ΑΠΘ και διατηρεί εδώ και 24 χρόνια ιατρείο στη Βούλα.
Ήρθε σε επαφή με την YOGA το 2008, και από τότε μέχρι σήμερα μαγεμένη, διδάσκεται και μαθητεύει δίπλα σε φωτισμένους δασκάλους.
Πιστοποιημένη YOGA instructor από το IAFA COLLEGE και κάτοχος του TT 500 απο το Ghyta Yoga School.
Θέλοντας να μεταλαμπαδεύσει την αγάπη της για τη YOGA, ξεκίνησε να διδάσκει και να μπαίνει πιο βαθιά στην μελέτη της παρακολουθώντας σεμινάρια.
Ομοιοπαθητικός ιατρός και βελονίστρια τηρεί έτσι εναλλακτική στάση απέναντι στη ζωή, χρησιμοποιώντας και προτείνοντας την YOGA σαν αυτοθεραπευτικό εργαλείο.
Λάτρης της θάλασσας, ασκείται στην SUP YOGA (stand up paddle board YOGA) δοκιμάζοντας την ισορροπία και τα όρια της, εκτελώντας asanas πάνω σε μια σανίδα στην καταγάλανη επιφάνεια του νερού.
Επίσης ασκείται καθημερινά στην Ashtanga Vinyasa YOGA και στην YOGA on the swing την οποία και διδάσκει.

 

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">

 

ΜΑΙΡΗ ΒΑΡΝΑΒΑ

Dynamic asana flow
Ξεκινώντας με συνειδητοποίηση της αναπνοής, επιδιώκουμε να αφήσουμε τις σκέψεις μας για λίγο έξω από την αίθουσα και να ενωθούμε ενεργειακά με τους συνασκούμενούς μας.
Ενεργοποιούμε και ζεσταίνουμε αρχικά τους μύες μας αναπνέοντας συνειδητά, αργά και μακρόσυρτα…
Και μαλακά, περνάμε με την αναπνοή μας σε ένα ταξίδι από την μια στάση στη άλλη με ροή, επιτρέποντας δηλαδή “την ανάσα να οδηγεί στην asana”
Διατείνοντας και συσπώντας τους μύες μας σε όλο το σώμα, ενεργοποιούμε όλα τα ενεργειακά μας κέντρα-chakras επιτρέποντας έτσι την έκλυση ενδορφινών- ορμονών της χαράς
Το μάθημα κορυφώνεται με ανεστραμμένες asanas που χαράζουν χαμόγελα στα πρόσωπα μας, οδηγώντας μας να ανακαλύψουμε τη κρυμμένη δύναμη μας και να ευθυγραμμιστούμε τόσο σωματικά όσο και ενεργειακά. Τελειώνοντας κατεβάζουμε τους παλμούς μας για να αφεθούμε στο μαγικό μονοπάτι της χαλάρωσης και του διαλογισμού και να συνδεθούμε έτσι με την σοφία μέσα μας.

line

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΡΕΤΤΟΥ

 Γιόγκα για μένα είναι ένα "ταξίδι"!!!

 Το ταξίδι μου αυτό ξεκίνησε το 2005 κοντά στον Μιχάλη Φιλίνη που με  ταξίδεψε και συνεχίζει να με ταξιδεύει...

 2009 - παρακολούθηση σεμιναρίου thaiyogamassage με την καθοδήγηση του Μιχάλη Φιλίνη.
 2013 - παρακολούθηση εκπαιδευτικού προγράμματος 200 ωρών - hathayoga στο GHYTA YOGA SCHOOL.

 Στον ελεύθερο χρόνο "αφήνομαι" στο να δημιουργώ, ζωγραφίζω μικρά mandalas.

 Email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Gentleyoga

 Είναι για όλους!!! Πρακτική που επικεντρώνει στην ηρεμία και την εσωτερική γαλήνη.

 

line

ΣΟΦΙΑ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΟΥ

 

 Σπούδασε Βιολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι κάτοχος 2 μεταπτυχιακών διπλωμάτων (Εφαρμογές της  Βιολογίας στην Ιατρική και Κλινική Διατροφή και Διαιτολογία). Τα τελευταία χρόνια εργάζεται σε διαγνωστικό εργαστήριο στον  Πειραιά.  Η γνωριμία της με τη hatha yoga έγινε το 2009 και το 2013 αποφάσισε να εμβαθύνει στη φιλοσοφία και την πρακτική  της  ολοκληρώνοντας το εκπαιδευτικό πρόγραμμα των 200 και στη συνέχεια των 300 ωρών στη Ghyta Yoga School. To 2015  παρακολούθησε τα σεμινάρια διδασκαλίας prenatal Birthlight Yoga για βαθύτερη κατανόηση των ευεργετικών αποτελεσμάτων  της  γιόγκα κατά την εγκυμοσύνη.

 Wellness hatha yoga flow

 Μέσα από τη σύνδεση της αναπνοής με τη ροή των άσανας και εστιάζοντας στη σωστή ευθυγράμμιση του σώματος στοχεύουμε  στην  ενδυνάμωση, την ευλυγισία, την αυτοσυγκέντρωση αλλά και την απελευθέρωση σωματικής και νοητικής έντασης.

 

line

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑ

Η Βάσω Καλαμπουκά-Παπαποστόλου γεννήθηκε στον Βόλο, σπούδασε στα ΤΕΦΦΑ Θεσσαλονίκης και στην Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού «Ραλλού Μάνου» στην Αθήνα και χόρεψε με το «Ελληνικό Χορόδραμα» στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Παρακολούθησε σειρά σεμιναρίων Οστεοπαθητικής, υπήρξε μέλος του International Association for Dance Medicine and Science από το 1997 έως το 2012 και έχει παρακολουθήσει συνέδριά του.
Εργάστηκε στην Ιδιωτική και Δημόσια Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ως καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, δίδαξε μπαλέτο σε συλλόγους Ρυθμικής Αγωνιστικής Γυμναστικής, στο Κέντρο Επίλεκτων Αθλητριών και το διάστημα 1998-2009 εργάσθηκε ως χορογράφος-δασκάλα μπαλέτου στην Εθνική Ομάδα του Ανσάμπλ Γυναικών Ελλάδας. Για 15 χρόνια συνεργάστηκε με τη σχολή χορού «Ραλλού Μάνου» ως εισηγήτρια του μαθήματος της Ανατομίας-Κινησιολογίας Χορού στο επαγγελματικό τμήμα της σχολής.
Στη γιόγκα άρχισε να ασκείται το 2007. Παρακολούθησε Eκπαιδευτικό πρόγραμμα 200 ωρών στη Χάθα Γιόγκα στο «Δέντρο της Γνώσης» και στο Ghyta Yoga school υπό την καθοδήγηση του Μιχάλη Φιλίνη, λαμβάνοντας πιστοποίηση από το Yoga Alliance. Ακόμα, έχει παρακολουθήσει σεμινάριο Τhai Yoga Massage.
Σήμερα, διδάσκει Ανατομία- Κινησιολογία σε Εκπαιδευτικά Σεμινάρια της Χάθα Γιόγκα των 200 και 500 ωρών για πιστοποίηση Yoga Alliance. Συνεχίζει τη μαθητεία της, παρακολουθεί σεμινάρια και retreats σε διαφορετικά είδη γιόγκα και διαλογισμού και διδάσκει Χάθα γιόγκα.

 

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑ

HATHA YOGA – Flexible Spine, Flexible Mind!
Με ιδιαίτερη έμφαση στην κινητικότητα της Σπονδυλικής Στήλης και προσοχή στην ευθυγραμμισμένη εκτέλεση των άσανας, καθώς και στις ανάγκες του κάθε ασκούμενου, θα εμβαθύνουμε σ’ αυτές αναζητώντας και αποκαλύπτοντας τις απεριόριστες ικανότητες στο σωματικό, το ψυχικό και το νοητικό επίπεδο της ύπαρξης μας.

line

Κατασκευή Ιστοσελίδων Κατασκευή Ιστοσελίδων